Så skapar du en snygg bostadsannons

Hur får du din lägenhet såld snabbt? Det är flera faktorer som spelar in givetvis – men en riktigt snygg bostadsannons får många klick, och en hel del fler spekulanter än en annan utan snygga bilder.

hem stylingNär du funderar på att sälja en lägenhet i Stockholm är visningen och bilderna till annonsen extremt viktiga – inte minst eftersom det är en så stor konkurrens på marknaden. Några vanliga sätt att göra bilderna snygga på är att fokusera på inredningsdetaljer med extra allt – så som sängar bäddade med krispiga linne påslakan i snygga färger, glasvaser i fönster och som stilleben i stringhyllor och stora kelimmattor på golven. Det är nämligen så att bilderna du tar kan bli helt avgörande för om en bostadsförsäljning överhuvudtaget blir av, något som mäklare kan skriva under på.

Att styla hemmet ger visningar

Homestaging har bara börjat ta form i bostadsannonserna, och snart kommer många att börja ta det ett steg längre – om man får tro det som skrivs i Expressen. Det kan till och med vara så att säljare inreder på ett udda sätt för att göra annonsen viral – vilket i sin tur kan göra så att slutpriset blir högre.

När du gör hemmet redo för visning

Vad är egentligen det allra bästa med din bostad? Tänk efter och när du kommit underfund med om det är spröjsade fönster i köket, den stora spegeln i vardagsrummet, den öppna eldstaden i köket eller kanske utsikten från sovrummet? Fokusera sedan på denna guldklimp när du fixar i ordning bostaden och tar foton till bostadsannonsen. Några goda råd på hur du skapar kontraster och intresse i din inredning skrivs det om i Femina:

Tavlor hängs inte rakt ovanför soffan eller sängen och nattduksborden får prydas av olika lampor och dekorationer för att skapa mer dynamik – Femina