Så fräschar du upp ditt funkiskök

Det går faktiskt att utan dyra renoveringar förvandla ditt funkiskök till ett trendigt och snyggt rum. Genom att byta ut olika saker som bänkskivan och skåpluckorna kan du få ett helt nytt kök. Det gäller bara att ha lite fantasi och tänka utanför boxen.

Om du bor i Stockholm och har ett funkiskök kan du med enkla knep och åtgärder fixa till ditt kök. Du kan utan en större renovering få ett trendigt och snyggt kök som också är funktionellt. Ett effektivt sätt att ge köket ett lyft är att byta ut bänkskivan. Ett tips är att satsa på en bänkskiva i marmor från Kitchens om du vill ha ett trendigt kök. Förutom att en bänkskiva i marmor är väldigt snyggt är det en bänkskiva som både är lättskött och enkelt att underhålla. Marmor är ett klassiskt material som aldrig går ur tiden. Du kan med marmor få ett kök som ger både ett tidlöst men samtidigt trendigt utseende.

Tips på enkla renoveringsåtgärder

Att renovera ett kök kostar ofta en hel del. Men genom att byta ut vissa saker och detaljer i kök kan du på ett enkelt sätt hålla nere kostnaderna. Förutom att byta ut bänkskivan kan du även satsa på att måla om eller byta ut skåpluckorna samt beslagen och handtagen. Det kan ge ditt funkiskök det lyft du önskar.

Metalltoner och mörka träslag lyfter funkisstilen

Om du vill lyfta funkisstilen kan du satsa på mörka träslag och svarta detaljer. Att inreda med olika konstverk i köket kan också höja känslan och ge köket en trendig touch. Ett annat tips är att låta en metallton gå som en röd tråd genom köket. Exempelvis skåphandtag och armaturer kan ha en metallton men även snygga ljusstakar och andra inredningsdetaljer. Tänk på att undvika vanliga inredningsmissar när du fräschar upp ditt kök.