Köp sommarställe i Spanien

Drömmer du om ett eget ställe i Spanien? Det finns många fördelar med att äga ett hus eller en lägenhet instället för att bara hyra. Anlita svenska mäklare på plats, så får du en trygg, snabbt och smidigt affär. Då får också hjälp med alla juridiska och ekonomiska frågor som uppstår.

Som stockholmare är det skönt att få resa iväg från storstan emellanåt. Att kunna ta en tur till fritidshuset på Costa del Sol mitt i gråaste november och kallaste januari. Det enda du behöver är en biljett. Bostaden äger du själv. Det är klokt att satsa på svenska mäklare som bor i Spanien. Då får du hjälp med alla steg som behöver tas för att som svensk äga ett sommarställe i Spanien. Anlita SkandiaMäklarna som din mäklare i Costa del sol så kan du känna dig trygg med affären.

Svenska mäklare

Det är nog mycket att göra när du ska köpa ett sommarställe i Sverige. När du köper en bostad utomlands blir det än mer papper att tänka på. Du kan ta lån av svenska banker för att köpa fritidshus utomlands. I den processen underlättar det alltid att ha kontakt med en seriös mäklarfirman. Det underlättar också mycket att kunna ställa frågor på svenska.

Fördelar med eget ställe

Först och främst är det roligt och härligt att ha ett sommarställe på Costa del Sol. Den vackra solkusten i Andalusien. Att alltid kunna ta flyget, tåget eller bilen ner till Spanien och bara njuta. Du hittar billiga flygbiljetter på onsdagen, bokar och sitter på balkongen i ditt egna hem i Spanien på lördagsmorgonen. Som stockholmare tar det inte lång tid att ta sig ut till Arlanda. För det andra kan du tjäna pengar på din bostad. Du kan enkelt hyra ut den när du inte är där. Det betyder att ditt sommarställe kommer betala sig själv. Sina egna amorteringar. För det tredje är det skönt att få komma från city. Att både leva ett liv i storstan och ha ett ställe att koppla av på. Fylla på energi och umgås med familj och vänner. Eller få vara alldeles själv på. Fördelarna med sommarställe i Spanien är:

• du kan resa dit när du vill
• hyra ut bostaden
• bostaden kan betala sig själv
• rekreation

Låt drömmen bli verklighet. Investera i ett sommarhus för både nuet och framtiden.