Bowling i Stockholm

För dig som är nyfiken på Stockholm så finns det en hel del roliga aktiviteter att prova på. Men det hela beror givetvis på vad du gillar att göra på din fritid och huruvida du gillar att umgås med folk eller om du hellre spenderar fritiden med dig själv.

En sport som är extra spännande att prova på och upptäcka i Stockholm är bowling. Det som är så bra med bowlingen är just att det är varken en renodlad sport, men inte heller en renodlad fritidsaktivitet. Man kan helt enkelt säga att bowlingen är en blandning av dessa två och det är just därför som den är så bra.

Bowlingen tillåter dig att antingen bara spela på skoj och skulle du av en händelse vilja bli bowlingproffs, ja då finns den chansen också. Då krävs det dock att du är väldigt skicklig på bowling, samt att du har de rätta rörelserna.

Men som sagt, är du inte riktigt redo för att bli bowlingproffs, då räcker det givetvis med att bara spela på fritiden. Och dåd et finns den hel del bowlinghallar att välja på I Stockholm, så är det bara att välja och vraka. Mitt favorit hak är dock Imperial Lanes ute i Nacka, och det kan jag varmt rekommendera. Dom har 18 olika banor och erbjuder allt från en sportbar till en festlig discobowling på helgerna.