Stockholm får ny julmarknad

Den som besöker Stockholm innan jul, kan passa på att gå på någon av de julmarknader som finns att besöka i huvudstaden. Exempelvis kommer en helt ny julmarknad att slå upp dörrarna på Östermalm vid första advent. Sedan finns även Skansens klassiska julmarknad, som är värd att kolla in.

5740659-jamtli-julmarknad

Nu får Östermalm en helt ny julmarknad, skriver Östermalmsnytt. Under adventshelgerna i år kommer julmarknaden hållas i Garnisonen på Karlavägen 100. I och med att det blir öppet varje lördag och söndag under advent tror man att det blir Stockholms största julmarknad. Med start lördagen den 26 november kommer man alltså kunna besöka marknaden och komma i julstämning med juldofter, julstämning och möjligheten till julklappsköp. Det kommer vara runt 60 stycken utställare vid varje tillfälle och man kan bland annat handla hantverk, konst, design och vintage.

Besök Skansens marknad

En julmarknad som redan finns i Stockholm och som varit väldigt uppskattad i många år är Skansens julmarknad. I Expressen kan man läsa att Skansens julmarknad verkligen bjuder på riktig julstämning och att de sedvanliga jultraditionerna står i centrum. Här kan man nämligen lyssna på julsånger, köpa julgodis och dricka glögg. Sedan kan man självklart gå runt och kolla på de olika utställarna som bland annat ställer ut konsthantverk och julpynt.

Handla klapparna online

Känner man för att handla sina julklappar någon annanstans än på en julmarknad finns enormt många butiker i Stockholm att välja bland. Sedan finns självklart även alternativet att handla sina julklappar på nätet. Man kan även få massor av bra och roliga julklappstips på nätet. Vet man inte vad man ska handla till mormor, pappa eller syrran är det bara att surfa ut på nätet och hitta all den inspiration som man behöver.