Unna dig lyx i storstaden

Borde inte vi svenskar blir lite bättre på att unna oss lite lyx och flärd i tillvaron? För i nästan alla tider så vill vi inte vara för överdrivna och helst bara vara lagom, men nu får det bannemej ta ett slut på detta. Självklart ska väl också vi få unna oss lite vardagslyx när den är som bäst?

Ooc vardagslyx kan ju innebära lite olika saker, men det kan vara allt ifrån att gå på dyra spabehandlingar, till att checka in på ett lite extra flådigt hotell. Varför inte bara göra en spontanare någon helg och checka in på hotell Hilton vid Slussen? Hur trevligt vore egentligen inte det? Bra koppla av och unna sig att bli lite ompysslad i den gråa och ofta stressiga vardagen. Ta med din partner eller din bästa vän och bara njut.

Vem skulle egentligen tacka nej till något sådant? Ja, inte många i alla fall. Så varför unnas vi oss inte saker som dessa lite oftare. Det behöver ju givetvis inte altid innebära en spontan hotellvistelse, utan vad som helst som gör att vardagen känns lite mer lyxig och glammig. För även vi svenskar behöver ju lite glamour ibland, och vad är då fel att puffa lite extra i rätt rikting? Det enda som kan hända är att man blir en lyxlirare även till vardags, men hur soft hade egentligen inte det varit?